• Showtec Barndoor for Parcan 36 - Black - 30221

Omschrijving

De Showtec Classic-serie biedt een breed scala aan conventionele cans, LED-Parren en LED-pinspots die geschikt zijn voor binnenlocaties. Elke Parcan-maat, van de kleine Parcan 16 tot de Parcan 64, is beschikbaar voor LED- en conventionele verlichting en is beschikbaar in zowel een zwarte en gepolijste uitvoering. Korte Parcans zijn compact van formaat en passen ideaal rond podia of als vloerspot, terwijl lange Parcans worden gebruikt voor lange-afstand toepassingen. De Showtec Classics variëren van een smalle 3,2 ° tot een brede 90 ° stralingshoek met een optionele of meegeleverde Warm-, Koud Witte, of gekleurde (RGB + W of A) LED.

Elk Warm-On-Dim-armatuur is een Parcan inclusief een 3000 K Warm Witte LED-motor met triac-dimming, hoge > 95 CRI voor een nauwkeurige WW-kleurweergave en stille, ventilatorloze werking. Studio Beams zijn Parcans die geschikt zijn voor conventionele verlichting, inclusief vier verschillende lenzen, ideaal voor tentoonstellingen en commerciële verlichting. Pinspots hebben een smalle stralingshoek en zijn ideaal voor het verlichten van kleine voorwerpen en spiegelbollen.

Iedere projector heeft meerdere bestuur opties en meegeleverde of optionele accessoires om de functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Barndoor voor Parcan 36 is een vierbladige barndoor om handmatig de output te kunnen vormen, geschikt voor elke Parcan 36 armatuur. Zijn degelijke aluminium constructie is ontworpen om de gevaren van veelvoudig toeren te kunnen overleven. De Barndoor voor Parcan 36 past in iedere setting met de keuze uit zowel een zwarte en gepolijste uitvoering.

Kenmerken

Vierbladige barndoor
Geschikt voor Parcan 36 armaturen
Beschikbaar in zwarte en gepolijste uitvoering
Stevige aluminium constructie

Specificaties

Lengte (mm): 468 mm
Breedte (mm): 468 mm
Hoogte (mm): 16 mm
Gewicht: 0.752 kg
Behuizing: Aluminium
Kleur: Black

Levertijd: Direct leverbaar (update: 28-03-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Showtec Barndoor for Parcan 36 - Black - 30221

  • € 21,90

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW