Omschrijving

De Showtec ACT serie biedt een breed scala aan theater verlichtingsarmaturen, bestaande uit Fresnels, Ellipsoidals en Floodlights, geschikt voor binnenlocaties. Alle ACT armaturen hebben een nauwkeurige kleurweergave (hoge CRI), lange levensduur en zijn uiterst betrouwbaar zonder kans op flikkeringen. Een helder, gelijkmatig veld is verzekerd in ieder gewenste kleurtemperatuur, van warm-, daglicht- en koud witte kleuren tot pittige- en pastelkleuren door geavanceerde kleurmenging. Alle Showtec ACT armaturen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard om te kunnen opereren in theaters, op podia en tijdens zakelijke evenementen.

De ACT Fresnels projecteren een zacht lichtveld, hebben een breed instelbaar zoombereik en zijn voorzien van een dimmer- en stroboscoop functie, geschikt voor korte tot middelgrote afstanden. Alle ACT Profiles zijn een Ellipsoidal armaturen met een zoomlens voor een nauwkeurig, scherpgesteld lichtveld te creëren over een langere afstand. De Showtec ACT Flood armaturen geven een helder RGBW Wash effect met een brede stralingshoek voor korte afstanden.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele of meegeleverde accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec ACT Image Spot 50 CW is een 50-watt koudwitte LED-spot met een CCT van 6000 K en een stille werking, geschikt voor commerciële toepassingen. Hij projecteert een helder, scherp lichtveld met een instelbaar zoombereik van 16°-28° dat handmatig, via DMX of met de optioneel verkrijgbare IR-afstandsbediening kan worden ingesteld. Het is mogelijk uw eigen gobo toe te voegen aan de ingebouwde gobo-houder en deze bijvoorbeeld op een muur te projecteren. De ACT Image Spot 50 CW is uitgerust met een 0-100 % dimmer met 4 curves, regelbaar via DMX, via de optioneel verkrijgbare IR-afstandsbediening, of handmatig. Hij beschikt ook over een stroboscoopfunctie van 0-20 Hz. Een stevige beugel maakt eenvoudige montage mogelijk. Een Power Pro kabel is inbegrepen.

Kenmerken

50 W koudwitte LED-goboprojector
Geschikt voor commerciële toepassingen
6000 K CCT
DMX, IR-afstandsbediening (optioneel) en handmatige bediening
4 Dimmercurves
16°-28° Zoombereik

Specificaties

Type Lichtbron: LED
Aantal Lichtbronnen: 1
Vermogen Lichtbron: 50 W
LED-kleuren: White
Lichtstroom (Totaal): 1743 lm
Aansturing: DMX / IR / Manual
DMX-kanalen: 2 / 3
Protocollen: DMX
Ingangsspanning: 100-240 V AC 50-60 Hz
Vermogensverbruik: 57 W
Power Connector In: Power Pro Blue
Power Connector Uit: Power Pro Grey
DMX-connector: XLR 3P In/Out
Hoogte (mm): 145 mm
Breedte (mm): 165 mm
Diepte (mm): 425.2 mm
Gewicht: 2.8 kg
IP-waarde: IP20 (indoor use only)
Behuizing: Aluminium / Aluminium die-cast
Kleur: Black

Documenten

Levertijd: Direct leverbaar (update: 20-04-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Showtec ACT Image Spot 50 CW Compacte 50W Koudwitte Projectiespot - 34060

  • € 465,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW