Omschrijving

De Showtec LAMPY DMX lighting controller: Maximise creativity!

De Showtec LAMPY serie biedt sterke features en een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface waardoor shows makkelijk, snel en met veel plezier te ontwerpen en aan te sturen zijn.

De Showtec LAMPY serie bestaat uit 2 modellen, de LAMPY 20 met 10 multifunctionele faders en de LAMPY 40 met 30 multifunctionele faders. Beiden zijn beschikbaar in een 1 en 2 universe uitvoering. De 2 universe versies bieden naast het extra universe ook Art-Net en sACN, groepen, voorinstellingen, virtual playbacks, fixture view, cue-list venster en DMX uitgangsvenster op een extern (touch) scherm.

De 1 universe versies kunnen via de optionele LAMPY DNGL, die via een USB poort aangesloten wordt, geupgrade worden naar 2 universe met de bijbehorende extra features.

Het ontwerpen en aansturen van een lichtshow voor een kleine tot middelgrote set up was nog nooit zo eenvoudig. En nog nooit zo plezierig. Laat je verrassen door de looks, de intuïtieve bediening en het gebruiksgemak van de Showtec LAMPY light controllers, en Maximise your creativity.

De Showtec LAMPY 20 1U is een volledig uitgeruste DMX controller met state-of-the-art look & feel, ontworpen om statische en bewegende lichteffecten te besturen, geschikt voor diverse locaties. Het industrieel, zwevend ontwerp, met 10,1'' touchscreen en multikleuren LED indicatoren, stelt je in staat om een snelle en overzichtelijke workflow te creëren op een uiterst intuïtieve manier. Het rangschikken van bestaande elementen is nu gemakkelijker dan ooit tevoren met aanpasbare werkruimten en Fixture View voor een duidelijke virtuele podium lay-out met eenvoudige 'kies, sleep en plaats' besturing. Je kunt ook gemakkelijk elk gewenste kleur selecteren en een volledige controle uitoefenen op je bewegende lichteffecten.

De LAMPY 20 1U stelt je in staat om een externe (touch)screen monitor aan te sluiten en om mobiele controle te krijgen over je verlichting via je iPad of tablet, aangezien hij OSC verenigbaar is. Je kunt eenvoudig gecompliceerde en adembenemende show effecten creëren met zijn ingebouwde effecten motor. In tegenstelling tot vergelijkbare DMX controllers heeft de LAMPY 20 1U niet minder dan vier encoder wielen met 1.3'' OLED-display voor visuele functie-informatie.

LAMPY consoles maken gebruik van de Atlabase library die meer dan 21.000 fixture files bevat.

Je kunt de software mogelijkheden uitbreiden tot twee universes door een optionele Showtec LAMPY Dongle bij te bestellen. Deze verdubbelt het aantal DMX kanalen tot 1024, maakt Art-Net en sACN mogelijk en biedt toegang tot alle externe monitor functies.

Indien 10 multifunctionele faders en 10 playback faders met cue-knoppen niet voldoende zijn voor je activiteiten, raden we je aan om onze LAMPY 40 te bekijken met 20 extra multifunctionele faders met behoud van 9 geheugen pagina's voor voldoende opslagruimte.

Wil je meer te weten komen over dit product? Bezoek dan nu onze LAMPY series pagina en ontdek meer!

Kenmerken

512 kanaals DMX controller
10,1'' touchscreen met Fixture View en Quick Color Picker
Multikleuren indicator LED's en 4 encoder wielen met 1,3'' scherm
Compleet ingebouwde effecten motor voor eenvoudige besturing
Tweede (touch)screen mogelijkheid

Specificaties

Control mode: DMX / MIDI
DMX kanalen: 512
Scherm: LCD / Touch
Schermgrootte: 10.1''
Extern scherm: Yes
Fixtures: 512
Cuelists: 90
OSC (Open Sound Control): Yes
Playback knoppen: 20
Playback faders: 20
Playback pagina's: 9
sACN: Optional
Art-Net: Optional
Effects Engine: Yes
Universes: 1
Ingangssvoltage: 100-240 VAC 50-60 Hz
Vermogensverbruik: 50 W
Power connector in: Power Pro Blue
DMX connector uit: XLR 3P / XLR 5P
Data connector in: RJ45 / USB
Data connector uit: RJ45 / USB
Midi connector: Yes
Ethernet poorten: 1
Audio triggers : 3
Lengte (mm): 505 mm
Breedte (mm): 345 mm
Hoogte (mm): 128 mm
Gewicht: 8.8 kg
Behuizing: Metal / Plastic
Kleur: Black

Documenten

Levertijd: Direct leverbaar (update: 19-04-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Showtec LAMPY 20 1U - 1 Universe 20-fader DMX console - 50740

  • € 2.265,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

Showtec LAMPY Re-Load 4 4-universum uitbreidingsset - 50744

Showtec LAMPY Re-Load 4 4-universum uitbreidingsset - 50744

OmschrijvingDe LAMPY Re-Load 4 is een plug-and-play uitbreidingskit die vier extra universes vrijgee..

€ 545,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW