Omschrijving

Quick DMX biedt de ultieme oplossing voor lichtbediening: Het biedt de mogelijkheid voor directe besturing, van eenvoudige ledspots tot de meest ingewikkelde bewegende lampen en pixel-based fixtures, met een computer, software en een interface. De Quick DMX-software wordt op de computer geladen om de lichtshow te bouwen en bedienen, met een interface via een USB- of ethernetpoort.

De software is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden gebruikt, zelfs door mensen die weinig kennis over DMX en lichtprogrammering hebben. We bieden unieke software, die u gratis van de downloadpagina op onze website kunt downloaden. De software is beschikbaar voor Windows en MacOS. Alle software-upgrades zijn gratis.

DE SOFTWARE

De software bevat verschillende weergaven: Editor, Pixels, Live, Stand Alone. Elke weergave heeft zijn eigen tabbladen voor directe toegang tot alle nodige functies en instellingen.

Stel uw verlichtingsapparatuur in onder Editor > Fixtures. De bibliotheek bevat personality-bestanden voor de meestvoorkomende fixtures (spots, bars, moving heads, kleurwisselaars, stroboscopen etc.) Deze bibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt voor de nieuwste fixtures. Als de lamp die u gebruikt er niet inzit, kunt u een verzoek indienen via het forum (https://thelightingcontroller.com/viewforum.php?f=25). Daarnaast is het ook eenvoudig om zelf de configuratie toe te voegen in de software. U kunt uw fixtures opnieuw patchen zonder uw eerdere gemaakte scènes en generators kwijt te raken.

Met Editor > Steps kunt u dynamische scènes maken. In de weergave kunt u vele functies beheren, zoals:
• DMX-waarden per fixture
• RGB-kleurenkiezer
• Chase-stappen bekijken en weergeven
• Tijd en fadestand per kanaal
• 2D-fixtureweergave
• Groeperen van fixtures

In Generator kunt u ingewikkelde verlichtingsscenes maken met enkele muisklikken, het kan pan-tiltbewegingen, kleuren, gobo en effecten verwerken, voor een groep bewegende lampen met vertraagde effecten. Het programma bevat vooraf ingestelde vormen voor dimmers, bewegingen en kleuren.

Met Pixel kunt u gemakkelijk chaser-, regenboog- en teksteffecten maken of GIF's uploaden om als een sjabloon voor uw geanimeerde pixelshow te gebruiken. Voeg uw apparaten toe met de juiste horizontale en verticale pixels, wijs het kleurenbereik toe en de positie op het scherm. Pixels zal alle berekeningen uitvoeren en alle DMX-waardes genereren.

Live kunt u uw show afspelen en bewerken afhankelijk van uw behoeften (pagina's, knoppen, voorinstellingen). Knoppen kunnen voor kleuren, effecten en bewegingen worden gemaakt, maar kunnen ook een volledige verlichtingsscene of timeline-multimediabestand starten. Bij live-bediening is het mogelijk om met de Editor te overschrijven.
Met 3DView kunt u het podium in drie dimensies weergeven en kunt u lichten in real-time zien bewegen vanuit elk gezichtspunt. Stel het podiumformaat in en plaats uw objecten en verlichtingsfixtures. Het programma heeft een bank met basisobjecten (luidsprekers, truss, muziekinstrumenten, ...) U kunt ook uw eigen objecten importeren. Stel de positie van alle objecten (of fixtures) in. U kunt deze parameters ook voor een groep objecten instellen. Stel textuur, helderheid en rookniveau in voor meer realisme.

Timelime is software voor het bewerken van een gesynchroniseerde multimediashow. Het kan meerdere bestandsindelingen afspelen (video, afbeelding, audio, verlichtingsscenes). Sleep de bestanden naar de timelines en schuif ze naar de gewenste tijd. De mogelijke toepassingen zijn:
• eenvoudig 'licht en geluid'. De leesbare audiobestanden zijn wav-, mp3-, ogg- en wma-indeling.
• 'Video en licht' op een plasmascherm of videoprojector. De leesbare afbeeldingsbestanden zijn bmp, jpg, png, giff. De leesbare videobestanden zijn avi, mpg, mpeg, mov, wmv.

Sequential List is software voor het bewerken van een lijst met scènes. De scènes kunnen achtereenvolgend worden afgespeeld met de knop 'Go'.

Overzicht van de belangrijkste functies van QDMX V9:
• Lightshow Creator: beschik over een complete, kant-en-klare lichtshow met een druk op de knop
• 3DView: getextureerde objecten en een nieuwe 3D-engine
• Multi-head fixturebeheer van A tot Z
• Generator: pan- en tilt-offsets/zoom/ventilator
• Live: verbeterd BPM- en beat-beheer
• Live: Shift Slider (van Generator)
• Virtual DJ-aansluiting

Hier vindt u een demonstratie van de nieuwe functies:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDNGPUPpb6cjfgJbG4Qn5fyX150fR7NHx

Het Quick DMX Rack 1024 is een stand-alone interface die 16 verschillende chases of scènes kan opslaan. Dit maakt de unit zeer geschikt voor vaste installaties. Door het basisconcept kunnen zelfs niet-technische gebruikers hun lichtshow met het Quick DMX Rack bedienen. Zij kunnen 16 programma's selecteren die door een installateur zijn voorgeprogrammeerd. Om chases of scènes te bewerken of te wijzigen moet de unit gekoppeld worden met Quick DMX software. Het is ook mogelijk om de controller te gebruiken als 1024 kanaals DMX-interface. De interface heeft 3 indicatie-LEDs, voeding, USB-link en DMX-ingang.
8 externe contacten aan de achterzijde maken het mogelijk om een externe schakelaar of trigger aan te sluiten die geprogrammeerd kan worden om een scène of show te starten.
Het Quick DMX 1024 rack wordt geleverd inclusief een externe infrarood ontvanger en een infrarood afstandsbediening om eenvoudig de gewenste scène of show te selecteren en te starten.
Het Quick DMX Rack 1024 is de juiste oplossing voor installaties in horeca, tentoonstellingen, musea en themaparken.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht op het technische forum https://thelightingcontroller.com.

Kenmerken

1024 kanaals output
Interne klok/kalender
8 externe triggercontacten
inclusief IR-afstandsbediening en externe IR-sensor

Specificaties

Ondersteunde Besturingssystemen: Mac / Windows
Aansturing: DMX / IR / PC Software
DMX-kanalen: 1024
Universes: 2
Ingangsspanning: 9 V DC
Vermogensverbruik: 2.7 W
Power Connector In: USB
DMX-connector Uit: XLR 3P
Dataconnector In: USB
Lengte (mm): 483 mm
Breedte (mm): 78 mm
Hoogte (mm): 44.5 mm
Gewicht: 1.6 kg
Hoogte-eenheden: 1 U
Behuizing: Metal
Kleur: Black

Documenten

Levertijd: Direct leverbaar (update: 21-07-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Showtec Quick DMX Rack 1024 - 1024 kanalen - 50058

  • € 585,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

Sweetlight  SWEETRACK1024  - 1024 channel standalone interface with infrared remote control

Sweetlight SWEETRACK1024 - 1024 channel standalone interface with infrared remote control

1024 DMX channels standalone interface with infrared remote control 1024 DMX channels rack mount st..

€ 699,00

Showgear USB Adaptor / Charger 1000mA - - 50040

Showgear USB Adaptor / Charger 1000mA - - 50040

SpecificatiesIngangssvoltage: 220V-240 VAC 50 HzVermogensverbruik: 5 WBehuizing: PlasticKleur: Black..

€ 15,90

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW