Omschrijving

Quick DMX biedt de ultieme oplossing voor lichtbediening: Het biedt de mogelijkheid voor directe besturing, van eenvoudige ledspots tot de meest ingewikkelde bewegende lampen en pixel-based fixtures, met een computer, software en een interface. De Quick DMX-software wordt op de computer geladen om de lichtshow te bouwen en bedienen, met een interface via een USB- of ethernetpoort.

De software is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden gebruikt, zelfs door mensen die weinig kennis over DMX en lichtprogrammering hebben. We bieden unieke software, die u gratis van de downloadpagina op onze website kunt downloaden. De software is beschikbaar voor Windows en MacOS. Alle software-upgrades zijn gratis.

DE SOFTWARE

De software bevat verschillende weergaven: Editor, Pixels, Live, Stand Alone. Elke weergave heeft zijn eigen tabbladen voor directe toegang tot alle nodige functies en instellingen.

Stel uw verlichtingsapparatuur in onder Editor > Fixtures. De bibliotheek bevat personality-bestanden voor de meestvoorkomende fixtures (spots, bars, moving heads, kleurwisselaars, stroboscopen etc.) Deze bibliotheek wordt regelmatig bijgewerkt voor de nieuwste fixtures. Als de lamp die u gebruikt er niet inzit, kunt u een verzoek indienen via het forum (https://thelightingcontroller.com/viewforum.php?f=25). Daarnaast is het ook eenvoudig om zelf de configuratie toe te voegen in de software. U kunt uw fixtures opnieuw patchen zonder uw eerdere gemaakte scènes en generators kwijt te raken.

Met Editor > Steps kunt u dynamische scènes maken. In de weergave kunt u vele functies beheren, zoals:
• DMX-waarden per fixture
• RGB-kleurenkiezer
• Chase-stappen bekijken en weergeven
• Tijd en fadestand per kanaal
• 2D-fixtureweergave
• Groeperen van fixtures

In Generator kunt u ingewikkelde verlichtingsscenes maken met enkele muisklikken, het kan pan-tiltbewegingen, kleuren, gobo en effecten verwerken, voor een groep bewegende lampen met vertraagde effecten. Het programma bevat vooraf ingestelde vormen voor dimmers, bewegingen en kleuren.

Met Pixel kunt u gemakkelijk chaser-, regenboog- en teksteffecten maken of GIF's uploaden om als een sjabloon voor uw geanimeerde pixelshow te gebruiken. Voeg uw apparaten toe met de juiste horizontale en verticale pixels, wijs het kleurenbereik toe en de positie op het scherm. Pixels zal alle berekeningen uitvoeren en alle DMX-waardes genereren.

Live kunt u uw show afspelen en bewerken afhankelijk van uw behoeften (pagina's, knoppen, voorinstellingen). Knoppen kunnen voor kleuren, effecten en bewegingen worden gemaakt, maar kunnen ook een volledige verlichtingsscene of timeline-multimediabestand starten. Bij live-bediening is het mogelijk om met de Editor te overschrijven.
Met 3DView kunt u het podium in drie dimensies weergeven en kunt u lichten in real-time zien bewegen vanuit elk gezichtspunt. Stel het podiumformaat in en plaats uw objecten en verlichtingsfixtures. Het programma heeft een bank met basisobjecten (luidsprekers, truss, muziekinstrumenten, ...) U kunt ook uw eigen objecten importeren. Stel de positie van alle objecten (of fixtures) in. U kunt deze parameters ook voor een groep objecten instellen. Stel textuur, helderheid en rookniveau in voor meer realisme.

Timelime is software voor het bewerken van een gesynchroniseerde multimediashow. Het kan meerdere bestandsindelingen afspelen (video, afbeelding, audio, verlichtingsscenes). Sleep de bestanden naar de timelines en schuif ze naar de gewenste tijd. De mogelijke toepassingen zijn:
• eenvoudig 'licht en geluid'. De leesbare audiobestanden zijn wav-, mp3-, ogg- en wma-indeling.
• 'Video en licht' op een plasmascherm of videoprojector. De leesbare afbeeldingsbestanden zijn bmp, jpg, png, giff. De leesbare videobestanden zijn avi, mpg, mpeg, mov, wmv.

Sequential List is software voor het bewerken van een lijst met scènes. De scènes kunnen achtereenvolgend worden afgespeeld met de knop 'Go'.

Overzicht van de belangrijkste functies van QDMX V9:
• Lightshow Creator: beschik over een complete, kant-en-klare lichtshow met een druk op de knop
• 3DView: getextureerde objecten en een nieuwe 3D-engine
• Multi-head fixturebeheer van A tot Z
• Generator: pan- en tilt-offsets/zoom/ventilator
• Live: verbeterd BPM- en beat-beheer
• Live: Shift Slider (van Generator)
• Virtual DJ-aansluiting

Hier vindt u een demonstratie van de nieuwe functies:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDNGPUPpb6cjfgJbG4Qn5fyX150fR7NHx

Met de D1024-interface kunt u Quick DMX-software zonder beperkingen gebruiken voor alle 1024 DMX-kanalen. Met deze interface kunt u een scène of chase opslaan voor 1024 DMX-kanalen, die kunnen worden afgespeeld als de verbinding met de computer uitvalt. Houd er rekening mee dat Quick DMX D1024 alleen werkt met Quick DMX-software. Voor algemene hulp gaat u naar het technische forum voor Quick DMX op http://bit.ly/X4bDcv. Op http://bit.ly/1oHfq9m vindt u diverse zelfstudies.

Kenmerken

Metalen roadproof behuizing
Power & Link indicatie LED's op het frontpaneel
Onbeperkt aantal verschillende armaturen
Volledige 1024 DMX-kanalen
MIDI-triggerbaar door de '' learning '' -modus

Specificaties

Ondersteunde Besturingssystemen: Mac / Windows
Aansturing: Manual / MIDI / PC Software / Stand Alone
DMX-kanalen: 1024
Art-Net: Yes
Universes: 2
Ingangsspanning: 5 V DC
Vermogensverbruik: 5 W
Power Connector In: USB
DMX-connector Uit: XLR 3P
Dataconnector In: USB
Lengte (mm): 84 mm
Breedte (mm): 75 mm
Hoogte (mm): 40 mm
Gewicht: 0.17 kg
Behuizing: Metal
Kleur: Black

Levertijd: Direct leverbaar (update: 21-07-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Showtec Quick DMX D1024 - 2 x 512 kanalen, refresh rate van 40 Hz - 50056

  • € 375,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

DAP FLA42 - DMX Terminator - 3-polige XLR male - FLA42

DAP FLA42 - DMX Terminator - 3-polige XLR male - FLA42

OmschrijvingIdealiter heeft een DMX-dataverbinding een DMX-terminator op de twee datakabels. Zonder ..

€ 4,85

DAP FL09 - DMX/AES-EBU XLR/M 3 p. > XLR/F 3 p. - 10m - FL0910

DAP FL09 - DMX/AES-EBU XLR/M 3 p. > XLR/F 3 p. - 10m - FL0910

OmschrijvingDeze DMX-kabel van 110 ohm is ontworpen voor de optimale overdracht van digitale AES/EBU..

€ 17,50

Showtec Quick DMX D512S - 512 kanalen - 50057

Showtec Quick DMX D512S - 512 kanalen - 50057

OmschrijvingQuick DMX biedt de ultieme oplossing voor lichtbediening: Het biedt de mogelijkheid voor..

€ 239,00

Sweetlight D1024

Sweetlight D1024

This DMX interface provides access to 1024 DMX channels or 1536 Artnet channels, with our software ..

€ 429,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW