• Wentex Bag - Soft nylon - 1.500mm - 89392

Omschrijving

U kunt allerlei soorten Pipes & Drapes systemen huren en kopen, maar er is geen systeem dat zo veelzijdig en eenvoudig te gebruiken is als Wentex Pipes & Drapes. Als gevolg van pure innovaties is ons Pipes & Drapes systeem veel gemakkelijker te verplaatsen dan elk ander systeem in de markt. Het is ook zeer decoratief. Dit alles maakt het de perfecte keuze voor theaters, evenementen, bedrijfspanden, tentoonstellingen en nog veel meer.

Revolutionair 4-wegconnectorsysteem

Als u al eens eerder een Pipes & Drapes-systeem hebt gebruikt, weet u waarschijnlijk wat de tekortkomingen zijn: bijvoorbeeld een telescopische gordijnsteun die loslaat, onregelmatig hangende gordijnen of een onhandige montage.
De revolutionaire en gepatenteerde 4-wegconnector met zijn autolock-systeem maakt dat deze voorvallen tot het verleden behoren. Dit systeem staat garant voor solide verbindingen van staanders en gordijnsteunen, terwijl ze toch in alle denkbare richtingen kunnen worden aangepast. Wentex Pipes & Drapes gaat steeds verder. Een ander voordeel is dat de vier openingen van de connectoren een universele maat van 16 mm hebben. Dat geeft ruimte voor de montage van een camera, luidspreker of lamp. Met behulp van een adapter kun je de 4-wegconnector ook naadloos aansluiten op alle Pipes & Drapes systemen met ronde staanders.

Extra voordelen

U zult extra voordelen ontdekken wanneer u Wentex Pipes & Drapes gebruikt. Onze telescopische staanders van versterkt aluminium kunnen tot 6 meter worden gemonteerd zonder dat er ladders nodig zijn, en hun vergrendelingskoppen garanderen een eenvoudige en robuuste verbinding. Bovendien zijn onze bodemplaatjes met afgeronde hoeken versterkt om extra gewicht te dragen.
De versterkte gordijnsteunen kunnen een gewicht van 25 kg dragen en kunnen tot 3 meter in lengte worden versteld. Het klittenbandsysteem garandeert een gelijkmatige en rechte ophanging van de gordijnen.

Wij bieden een groot assortiment van verschillende doeken aan die gebruikt kunnen worden voor de Pipe en Drape sytems. Elk type doek heeft zijn eigen specificaties en toepassing die in het onderstaande overzicht worden toegelicht.

Medium Gloss Satijn.

Medium Gloss Satin is een lichtgewicht doek. Het gewicht is 165 gram/m2. Door het lichte gewicht is het gemakkelijk te hanteren en kosteneffectief. De gordijnen zien er een beetje glanzend uit.  Medium Gloss Satin gordijnen kunnen worden gewassen en zijn vlamvertragend volgens DIN 4102-B1 (IFR). Ze zijn gemaakt van 100% PES FR. Door het lichte gewicht van de stof blokkeert het licht niet voor 100% voor dit soort toepassingen kunt u de Dimout serie gebruiken.

Molton CS

Molton CS is de standaard voor toneelkleding en is gemaakt van dezelfde stof als achtergronden. Molton CS is zwaar met een gewicht van 300 gram/m2.  Het heeft een matte afwerking en absorbeert daardoor het meeste licht. Door de hogere dichtheid blokkeert het ook veel beter het licht dan het Medium Gloss Satin.
Molton CS gordijnen zijn wasbaar en zijn vlamvertragend volgens DIN 4102-B1 (IFR).
Ze zijn gemaakt van 100% PES FR.

Dimout

Dimout stoffen zijn glanzende stoffen met een gewicht van 260 gram/2. Ze zijn ideaal voor decoratieve toepassingen en verkrijgbaar in een brede selectie van kleuren. Dimout-gordijnen zijn speciaal ontworpen om het licht tegen te houden en kunnen bijvoorbeeld voor ramen worden gebruikt.
Dimoutgordijnen kunnen worden gewassen en zijn vlamvertragend volgens DIN 4102-B1 (IFR). Ze zijn gemaakt van 100% PES FR.
 
Koordgordijn
Koordgordijnen zijn zeer geschikt voor decoratieve effecten. Ze hebben een hoge transparantie en zijn ideaal om te worden verlicht om stijlvolle en indrukwekkende effecten te creëren. Koordgordijnen zijn wasbaar en zijn vlamvertragend volgens DIN 4102-B1 (IFR). Ze zijn gemaakt van 100% PES FR.

De Wentex Tassen zijn gemaakt van stevig nylon. Ze zijn ideaal voor de Wentex Staanders en Wentex Drape Supports en ze zijn verkrijgbaar in passende lengtes van 150 tot 250 cm. Ze zijn licht van gewicht, maar kunnen veilig tot 25 kg dragen zonder te scheuren.

Kenmerken

Ideaal voor Wentex Staanders en Drape Supports
Sterke nylon zak voor maximaal 25 kg
Lichtgewicht

Specificaties

Breedte (mm): 160 mm
Maximale Belasting: 25 kg
Kleur: Black

Video

Levertijd: Direct leverbaar (update: 28-03-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Wentex Bag - Soft nylon - 1.500mm - 89392

  • € 70,90

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW