• Lumenradio CRMX Slim RX RDM IP65 DMX/RDM-ontvanger met DALI/DSI - 51520

Omschrijving

De LumenRadio CRMX Slim RX RDM is een IP65-ontvanger voor één DMX/RDM-universe dat wordt verzonden met de maximale verversingssnelheid vanaf elke CRMX-zender. De CRMX Slim RX RDM is het kleinste verkrijgbare draadloze DMX-aansturingsproduct met RDM-ondersteuning dat geschikt is voor gebruik buitenshuis. Hij kan eenvoudig worden gemonteerd in lichtstatieven of op andere plaatsen waar de ruimte beperkt is. Wanneer de CRMX Slim RX RDM gebruikt wordt met een RDM-compatibele CRMX-zender, ondersteunt hij ook RDM (ANSI E1.20). Gebruik hem samen met de LumenRadio SuperNova management software om de signaalsterkte te monitoren en op afstand instellingen aan te passen. Sluit hem aan op elke RDM-compatibele fixture om draadloze feedback van de fixture te ontvangen.
De CRMX Slim RX RDM bevat alle geavanceerde functies zoals Automated Cognitive Coexistence, DMX fidelity, de laagste latency in de industrie van 5 ms, 128-bit encryptie en nog veel meer. Hij geeft je ook de mogelijkheid om je fixtures te configureren en te monitoren via RDM zonder dat je een kabel nodig hebt.
De CRMX Slim RX RDM ondersteunt DALI en DSI, waardoor hij deel uitmaakt van de eerste productreeks voor draadloze DALI/DSI die écht ontworpen is om in elke omgeving te werken. De ingebouwde DMX naar DALI/DSI-converter is eenvoudig te configureren via RDM.

Kenmerken

Kleine IP65 draadloze DMX/RDM-ontvanger met CRMX technologie
DALI/DSI
Tot 1000 m bereik
5 ms latency
Automated Cognitive Coexistence

Specificaties

Maximale DMX-signaalvertraging: 5 ms
Protocollen: DALI / DMX / RDM
Ingangsspanning: 100-240 V AC 50/60 Hz
Vermogensverbruik: 10 W
Power Connector In: Terminal
DMX-connector Uit: Terminal
Lengte (mm): 90 mm
Breedte (mm): 40 mm
Hoogte (mm): 174 mm
Gewicht: 0.25 kg
IP-waarde: IP65
Kleur: White

Levertijd: Direct leverbaar (update: 27-04-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Lumenradio CRMX Slim RX RDM IP65 DMX/RDM-ontvanger met DALI/DSI - 51520

  • € 699,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW