De beste troef in de kleine ruimte!

De DATEQ Ace is een kleine maar veelzijdige, 6-kanaals 19-inch mixer. De Ace is zeer bruikbaar in dansscholen, conferentie centra etc.

 

De Ace is uitgerust met acht lijn-ingangen, en vier microfoon ingangen (kanaal 1…4) met, voor elke microfoon, een gain-trimmer aan de achterkant, een interne twee-bands equalizer en fantoomvoeding die uitgeschakeld kan worden.

Elk microfoon-kanaal heeft een talk-over schakeling om de spraak verstaanbaarheid te bevorderen. Deze schakeling, die wordt geactiveerd door het microfoon signaal (voice-activated), verzekert u ervan dat dit signaal alle andere signalen overstemt.

De talk-over schakeling van elk microfoon kanaal kan worden in,- en uitgeschakeld met een interne jumper. De talk-over functie kan worden uitgeschakeld met de talk over schakelaar op de voorzijde. De talk over threshold kan intern worden aangepast.

De Ace heeft twee uitgangs-zones. Zone 1 heeft een driebands equalizer, en volume-control. Deze zone is uitgerust met gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen. Zone 2 heeft alleen volume-regelaar en ongebalanceerde uitgangen. Deze zone kan door middel van een schakelaar ingesteld worden om de equalizer instellingen van zone 1 te volgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Dateq Ace zone mixer

  • € 595,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

Dateq Crew VCA output unit

Dateq Crew VCA output unit

VCA remote volumeregelaar  tbv Datec Crew Volumeregeling: 0 ~ ‑80dB Kenmerk: 10kOhm log..

€ 79,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW