Omschrijving

De DMT Premiere-serie G2 is onze tweede generatie LED-schermen voor mobiele- en verhuur installaties. Ze zijn voorzien van een stevig frame om de gevaren van veelvuldig toeren te kunnen doorstaan ​​en maken een snelle en gemakkelijke installatie mogelijk. Je kunt, in tegenstelling tot de eerste generatie, zowel aan de voor én achterzijde onderhoud plegen. Ook heeft niet alleen de PS-2.9 maar ook de PS-3.9 een volledig zwart scherm. De PS4.6 en PS5.9 zijn nog steeds uitgerust met een Black Frame LED. Met een Full-Black LED scherm is niet alleen de behuizing maar zijn ook de lenzen zwart. Dit zorgt voor een betere beeldkwaliteit en een hoger contrast.

Snelle en makkelijke montage
Onze Premiere-serie G2 LED panelen zijn voorzien van quick locks. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker in elkaar worden geschroefd. Je hebt daarnaast geen hulp nodig bij het installeren van de panelen. De panelen zijn namelijk voorzien van ingebouwde magneten, waardoor je het paneel veilig met één hand kunt vasthouden tijdens het installeren. Vervolgens helpen guide pins je met het snel uitlijnen van de schermen.

Breed scala aan LED panelen
Wij hebben een ruim aanbod aan LED schermen voor verhuurbedrijven en mobiele installaties. Bij ons vind je dan ook altijd een passend scherm voor de juiste prijs. Wij hebben bijvoorbeeld oplossingen voor zowel binnen- als buitenlocaties. Daarnaast kies je, afhankelijk van de afstand tot je publiek of bezoekers, een passende pixel afstand en schermgrootte.

Geheugen op module
Het kan voorkomen dat een led module beschadigd raakt en vervangen moet worden. Met een MOM-functie op elk Premiere LED-paneel, kun je onze panelen snel en moeiteloos kalibreren. Na het vervangen van een LED-module hoef je enkel de aan / uit-knop ingedrukt te houden om het kalibratieproces te starten. Deze functie is vooral waardevol voor verhuurbedrijven.

Goede service
Wanneer je kiest voor een DMT Premiere Series G2 scherm kun je absoluut vertrouwen op een snelle installatie, vlotte bediening en hoge service. Dat komt omdat elk paneel vóór verzending volledig wordt getest door onze DMT-professionals en we ervoor zorgen dat je de juiste ondersteuning en training krijgt. We kunnen ook een full-service oplossing bieden, inclusief een AV-controller en frontservice tool.

Ben je op zoek naar een rental LED scherm installatie? Neem dan contact met ons op voor advies en ontvang een aanbieding die je niet kunt weigeren. Of bekijk onze productpagina's en zoek een dealer bij jou in de buurt.

De DMT Front Service Tool voor PS Panelen stelt je in staat eenvoudig een LED module te verwijderen aan de voorzijde van je PS LED schermen. Dit maakt het mogelijk om beschadigde of defecte componenten te vervangen zonder het gehele paneel te hoeven demonteren. Zijn stevige metalen constructie overleeft de gevaren van frequent toeren.

Kenmerken

Front Service tool
Geschikt voor alle Premiere Series modellen
Stevig aluminium ontwerp
Geen verdere gereedschap nodig

Specificaties

Materiaal: Aluminium

Levertijd: Direct leverbaar (update: 28-03-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

DMT Front Service Tool for PS-G2 - Front Service tool - 101765

  • € 139,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

DMT Premiere Series PS3.9 Blue Line - 50 x 50 cm - 101770

DMT Premiere Series PS3.9 Blue Line - 50 x 50 cm - 101770

OmschrijvingDe DMT Premiere-serie G2 is onze tweede generatie LED-schermen voor mobiele- en verhuur ..

€ 1.079,00

DMT Premiere Series PS3.9 Blue Line - 50 x 100 cm - 101771

DMT Premiere Series PS3.9 Blue Line - 50 x 100 cm - 101771

OmschrijvingDe DMT Premiere-serie G2 is onze tweede generatie LED-schermen voor mobiele- en verhuur ..

€ 1.729,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW