Omschrijving

GrandVJ richt zich op de behoeften van beginners en veeleisende vj's en dj's evenals muzikanten, visuele kunstenaars, filmmakers en anderen die een hulpmiddel voor real-time videomixing zoeken.

Geweldige video wordt eenvoudig
Maleipuleer, trigger en meng videoclips, animeer teksten of livecamera's op vrijwel dezelfde manier waarop muziek gemengd wordt en creëer een spectaculaire show. GrandVJ kan tot 8 lagen mengen met een grote bibliotheek aan video-effecten en geluidsgestuurde videogeneratoren.

Werkt met alle installaties
GrandVJ draait op zowel pc als Mac en werkt met alle gebruikelijke video- en afbeeldingsformaten. Zijn intuïtieve interface verandert uw keyboard in een supercontroller waarmee u zo door de functies loopt. Wilt u nog meer? De leermodus van de GrandVJ maakt het zeer eenvoudig om uw MIDI-controller te installeren. Vastkoppelen en beginnen maar!

Zo makkelijk als 1, 2, 3...
GrandVJ kan zeer gemakkelijk aangepast worden aan de gewenste installatie van elke gebruiker. De interface kan snel aangepast worden aan uw eigen behoeften en voorkeuren. Een mapstructuur voor MIDI-controllers opzetten is zeer eenvoudig dankzij de nieuw MIDI-leermodus, en u kunt zelfs vooraf gedefinieerde instellingen voor specifieke MIDI-controllers importeren.

Ondersteunt bijna alles
Aan de mengkant bevat de GrandVJ een bijgewerkte ArKaos-effectenbibliotheek met een lange lijst geautomatiseerde videogeneratoren. GrandVJ biedt ook uitgebreide ondersteuning voor verschillende soorten media, waaronder de meeste video- en afbeeldingsformaten; flash-tekst en -animaties; en meerdere camerabronnen.

Wat beeldmateriaal nodig?
Het softwareprogramma dat u van deze website kunt downloaden bevat een aantal video-loops om mee te beginnen. Ok, u heeft een hogere kwaliteit nodig? De verpakte versie bevat een extra dvd met 2,8 GB hoogwaardig beeldmateriaal die u zo met de software kunt mengen.

Deze extra loops zijn exclusief beschikbaar met de doos en kunnen niet afzonderlijk verkregen worden, ze zijn speciaal voor vj'ing-doeleinden gemaakt door professionele vj's en visuele artiesten wereldwijd. Voor meer informatie kunt u de artiestenpagina van de GrandVJ bekijken.

Hoge prestaties voor zowel pc als Mac
Onder de motorkap maakt de GrandVJ gebruik van een geavanceerde multi-threaded hardware-versnelde grafische engine die meerdere schermen en video in hoge resoluties ondersteunt. Zoals alle ArKaos-producten draait de GrandVJ op zowel pc als Mac.

GrandVJ wordt geleverd met 2 licentienummers. Het ene nummer kunt u gebruiken op het systeem waarmee u de show voorbereidt, en het andere op de livemachine bij het evenement. U kunt ook het ene licentienummer gebruiken voor een Windows-machine en het andere voor een Mac.
Daarnaast kunt u binnen dit systeem ook een licentie deactiveren en hergebruiken op een ander systeem.

Deze software werkt op de volgende besturingssystemen:
- Windows 7, 8 en 10
- Mac OS van 10.13 tot 10.15
(Opmerking: Mac OS 11 en hoger of M1/M2/M3-chips worden NIET ondersteund)

Kenmerken

Realtime video mix software voor professionele lichtontwerpers
Voor het aansturen van LED Walls, DMX of Kling-Net armaturen
Ondersteunt Art-Net, Kling-Net, extern scherm, MIDI en videoprojector
Bevat een videomapper
Draait op Windows en macOS
Bibliotheek met video-effecten en geluidsgestuurde videogeneratoren
mix tot 8 lagen

Specificaties

AV software versie: 26
Licentie type: License
Ondersteunde besturingssystemen: iOS / Windows
LED mapper: No
Kling-Net Mapper: No
Video mapper: No
Geometrische correctie: Basic
Soft edge: Basic
Synth mode: Yes
Mixer mode: Yes
Ondersteunde content layers: 16 Layers
Ingangs control protocol: MIDI
Uitgangs control protocol: Art-Net / Kling-Net / MIDI
NDI ondersteund: Yes

Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar (update: 28-03-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Arkaos Grand VJ 2.6 - Videomixsoftware - bestuurbaar via MIDI - licentie - 50208

  • € 339,00

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW