Omschrijving

Voor de Furion Serie, ontworpen door professionals voor professionals, heeft Infinity een nieuwe, geavanceerde technologie ontwikkeld om de best mogelijke prestaties en motorbesturing te bereiken waarmee u zowel zeer snelle als zeer langzame, precieze bewegingen kunt maken. U hoeft niet meer te kiezen tussen de snelle of langzame modus. Alle Furion fixtures zijn uitgerust met een zwaartekrachtsensor die niet alleen de oriëntatie van het weergegeven menu regelt, maar desgewenst ook de Pan-beweging automatisch omkeert. Een zeer handige instelling voor opstellingen waarbij verschillende units afwisselend staand en hangend worden gebruikt. Furion is uitgerust met state-of-the-art 16-bit LED-dimming technologie die niet alleen flikkervrij dimmen tot de laagst mogelijke waarde mogelijk maakt, maar ook herkent wanneer de gebruiker direct een flits nodig heeft. Door de 16-bit technologie wordt het positioneren van prisma's en gobo's zeer nauwkeurig, ook het regelen van alle dynamische effecten die deze apparaten te bieden hebben is een fluitje van een cent. Een gebruiksvriendelijk, op batterijen gebaseerd, menu met touchscreen zorgt voor een eenvoudige adressering om alle gewenste instellingen te regelen. Enkele van de functies die op elk Furion model te vinden zijn: W-DMX by Wireless Solution, Art-Net, sACN & RDN. Furion blijft verbonden door het gebruik van Ethernet in- en uitgangen, stevige Neutrik powerCON True1 en Neutrik 5-pin DMX-connectoren. De door de gebruiker gedefinieerde kanaalmodi zijn ook standaard op elke unit. U kunt zelfs een snelle diagnostische controle uitvoeren terwijl de unit zelf nog in de flightcase zit. Als u op zoek bent naar een echt werkpaard dat elke keer opnieuw topprestaties levert terwijl hij er tegelijkertijd geweldig uitziet, dan moet u de Furion hebben.

De Infinity S201 Spot heeft een 2:1-zoombereik van 12° tot 30° en is uitgerust met een dubbel kleurenwiel met in totaal 14 kleuren. Deze spot is ideaal voor het maken verbazingwekkende mid-air effects en het projecteren van fantastische visuals, dankzij een gobo-set van 6 draaiende glazen gobo's en 8 vaste metalen gobo's. Met de digital-motion effecten maakt u de projecties nog spectaculairder.

De optiek is van de beste kwaliteit, razendsnel en exact voor prima morfing-mogelijkheden. Uw projectie is altijd haarscherp dankzij de automatische focus. De Furion S201 Spot is zeer snel, maar blijft altijd gelijkmatig bewegen, ook bij het vertragen en zelfs bij abrupte stops.

Kenmerken

1:2,5 zoombereik 12 - 30°
Draaiend prisma met 3 facetten
Automatische pan-omkering op basis van fixture-oriëntatie
On-board WDMX van Wireless Solutions Sweden

Specificaties

Type Lichtbron: LED
Aantal Lichtbronnen: 1
Vermogen Lichtbron: 150 W
Verversingssnelheid (Max): 15 kHz
Lichtstroom (Totaal): 9500 lm
CCT: 7500 K
Maximale Circulaire Stralingshoek: 30°
Zoomtype: Motorised
Minimale Zoom: 12°
Maximale Zoom: 30°
Focus: Motorised
Aansturing: Built-in Program / DMX / Manual
DMX-kanalen: 17 / 23
Protocollen: Art-Net / DMX / RDM / sACN
Draadloos: Wireless DMX
Scherm: Battery / Gravity Sensor / LCD / Touch
Dimmer: 0-100 %
Prisma 1: 3-facet
Kleursysteem: Colour Wheel
Dichroide Kleurenwiel 1: 7 + Open
Dichroide Kleurenwiel 2: 8 + Open
Gobo-systeem: Glass + Metal
Gobo-wiel 1: 6 + Open
Gobo-wiel 2: 7 + Open
Pan: 540°
Tilt: 270°
Ingangsspanning: 100-240 V AC 50-60 Hz
Vermogensverbruik: 330 W
Power Connector In: powerCON TRUE1
Power Connector Uit: powerCON TRUE1
DMX-connector: XLR 5P In/Out
Lengte (mm): 390 mm
Breedte (mm): 285 mm
Hoogte (mm): 570 mm
Gewicht: 20.3 kg
IP-waarde: IP20 (indoor use only)
Behuizing: Metal / Plastic
Kleur: Black

Video

Documenten

Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar (update: 12-04-2024)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
   

Infinity S201 Spot Furion Series - 41505

  • Neem contact op...

   

0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW